Om Genuina

Et lille univers med garn, lokalt håndværk & kaffe

OM AT VÆRE ÆGTE…

‘Genuina’ betyder ‘ægte’

Butikken blev født, sammen med et ønske om at etablere et roligt miljø for interaktion og nærvær.  Dels for at tilfredsstille et behov hos mig selv, for at møde mennesker, hvor de er – og dels for at tilfredsstille et behov for socialt samvær, som jeg ved, eksisterer i lokalmiljøet.

At det var garn, som skulle være udgangspunktet, kommer selvfølgelig primært af personlig interesse fra min side, men i høj grad også fordi netop strikketøj (og hvad der følger med) inviterer til nærvær og samvær.

Jeg kan også godt lide mennesker. Så det har været væsentligt for mig at skabe et miljø, som inspirerer til at slappe af og være sig selv;

Ægte og oprigtig

FinD butikken og åbningstider her

Og jeg er meget optaget af fællesskaber;

At skabe fællesskaber og at værne om fællesskaber, så mit ønske er at skabe noget, som giver værdi til det lokalområde, som jeg selv sætter så stor pris på.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor…

Ægte Håndværk – Lavet af Ægte Mennesker

Jeg er selv glad for ting – men sætter størst pris på, og finder størst værdi i ting, som man kan mærke der er lagt ’ægte’ energi i. Ting, som er bestandige og sine egne.’

I butikken vil man derfor også særligt finde kunsthåndværk, som er skabt af mennesker fra lokalområdet – for jeg vil nemlig gerne have, at de som besøger butikken, også får en følelse af at have en særlig tilknytning til den og dens indhold, og at de fine ting, som skabes lige rundt omkring os, får mulighed for at komme videre ud i verden.

Og så er der jo lige dét med kaffen….

Strikketøj og kaffe lader til, på forunderlig vis, at være forbundet på et højere plan. Jeg får med jævne mellemrum ristet SIGFREDS bønner hos ‘Europa Kaffe & Te’ i Gellerup, og den kan nydes både ‘To stay’ og ‘To go”

I øvrigt…

Der findes også en virtuel shop