Arrangementer i GENUINA GARN, forår 2024

Private strikkeworkshops

Jeg er altid åben for at arrangere ‘private’ workshops. Så hvis du kan samle et hold på omkring 4-5 deltagere, så kontakt mig.

Det fungerer klart bedst, hvis I er maksimalt 5 deltagere, og gerne færre. Prisen sættes efter antallet af deltagere.

Jo færre I er, des mere får I hver især ud af det – men prisen bliver selvfølgelig lidt højere, hvis I ikke er ret mange. Jeg har dog et maks. på 300kr. pr. deltager.

I prisen er inkluderet et nøgle garn, I kan øve jer på, og som I kan få med hjem. Herudover kaffe, te og en lille snack. Sodavand kan tilkøbes, og hvis I ikke selv har pinde med, kan I købe pinde på aftenen.

Udgangspunktet er, at I er begyndere, dvs. at jeg vil fortælle jer lidt generelt om strik; glat – ret og vrangstrik, typer af masker og pinde, og selvfølgelig viser jer hvordan I slår masker op og strikker ret – og vrang. Målet er, at I går fra workshoppen med mod på at fortsætte – evt. med et lille projekt I kan gå i gang med, når I kommer hjem, udstyret med tips til, hvordan I finder hjælp, hvis I går i stå. Der er dog stor forskel på, hvor hurtigt man får fundet sit ‘greb’ om pindende, så fortvivl ikke, hvis der skal lidt mere øvelse til.

‘Knit Nights’

Jeg holder en lille pause med ‘Knit Nights’ og derfor er der er aktuelt ikke planlagt ‘Knit Nights’ i foråret. Hvis du har forslag i relation til strikkehygge i butikken, er du velkommen til at sende mig en mail på sara@genuina.dk

Øvrige arrangementer

Perleworkshop, med ‘A Hunch For’ – ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET

14. marts rykker jeg reolerne med garn lidt sammen, og gør plads til en fantastisk perleworkshop, hvor du kan lære et ny håndværk; Perleblomster! Camilla skaber de smukkeste værker, og vi får mulighed for at gøre hende kunsten efter. Workshoppen varer 4 timer og koster 750kr. Tilmelding foregår via Camillas hjemmeside her

Foredrag v./ Mette, indehaveren af ‘Nordic Urt’ – ARRANGEMENTET ER FULDT BOOKET

Torsdag d. 4/4 kommer Mette og deler sin fortælling, om sin hudplejevirksomhed ‘nordic urt’ 🌱 med os. Mette laver de ansigtsolier og salver, jeg forhandler i butikken. Og hun bor lige her i Brabrand 👐🏻 Mette vil fortælle om produkterne, og vil også give et blik ind i sin egen historie. Om hvorfor hun har opstartet en hudplejevirksomhed, og hvad hendes tanker er omkring virksomhedens fremtid. Bag hudplejeprodukterne gemmer sig en slægtsfortælling, som jeg selv blev grebet af fra første linje, og som jeg er virkelig stolt over, at være en lille del af. Indholdet i salverne baserer sig nemlig på opskrifter udviklet i Mettes familie gennem de sidste 300 år – ført videre gennem generationer af ‘kloge’ mænd og koner. Om noget, passer netop disse hudplejeprodukter lige ind i butikkens ‘genuine’ kerneværdi – de er på flere planer ‘ægte’ håndværk.

Så kom og bliv klogere på naturlig hudpleje, kloge mænd og koner og iværksætterlivet! Tilmelding foregår her

Plads til dig

Jeg har forsøgt at skabe en butik, som kan lidt mere end ’bare’ at være en butik, der sælger garn og ting.

Derfor fylder sofaarrangementet en stor del af butikslokalet, og er lige så vigtigt et element, som hylderne med varer.

Jeg forventer ikke noget af nogen, og gør mig umage med at fornemme hvad behovet er, så har du lyst til at sidde i fred og ro, så er der plads til det.

Hver fredag er dedikeret til ’Fredfyldt Fredag’ – og her forsøger jeg at skabe en endnu roligere stemning end normalt