GEPARD GARN Hør Silke

105,00 kr.

Komposition: 70% fransk hør og 30% tussah silke

Strikkefasthed: Strikkefastheden kan varieres meget, men ligger mellem 17-23 masker på pind 3-5mm

Løbelængde: Ca. 175m pr. 50g

Vaskeanvisning: Vaskes i hånden ved ca. 30 grader

HørSilke er et nyt sommergarn fra Gepard Garn. Garnet har en meget let fibersammensætning, og kan fint strikkes på pinde, som man normalt vil synes er for tykke til garnet. Ser du nøje på garnet vil du opleve det liv der er i Hør Silke, fordi de tynde tråde af vildsilke og hør varierer en anelse i nuance og tykkelse og sammen skaber et sprødt maskebillede med en fantastisk tekstur.

Hør Silke bliver lige lækker om du strikker på pinde 3 eller 5, et godt valg er p 4 mm og brug gerne pinde med lidt runde spidser.

Mens du strikker kan det se ud som om, at maskerne hopper og danser. Men så snart du har vasket dit strik første gang, retter alle masker sig ud og dit strik bliver smukt og glat, med det helt rigtige, tunge silkefald.

Produceret i Italien og Oekotex certificeret.

Særligt i forhold til vask:

For at opnå det luksuriøse glatte slaskede hør-look, skal strik i Hør Silke første gang det vaskes, lægges i blød i rent vand ved stuetemperatur i ca. 1 døgn.

Tryk din strik tør i et håndklæde (eller giv den en let centrifugering) og lad den lufttørre.

Alle efterfølgende vaske skal bare være helt normale. Du kan vaske i maskinen eller i hånden ved 20-25 grader i max. 5 minutter, brug en vaskepose. Undgå centrifugering, da det kan give folder i hør.

Del her

Titel

Go to Top