NORO Silk Garden Sock

190,00 kr.

Komposition: 40% Uld, 25% Silke, 25% Nylon & 10% Mohair

Strikkefasthed: Strikket alene ca. 21 masker på pind 4, Strikket med tynd følgetråd fx. silkmohair ca. 17 masker på pind 5

Løbelængde: Ca. 300m pr. 100g

Vaskeanvisning: Håndvaskes

Hvis du nogensinde skal strikke dig en luksussok, så er det her garnet at strikke den med!

Silk Garden består af 40 % uld, 25 % silke, 10 % mohair og 25 % polyamid. Det er en kombination der gør resultatet meget varmt, blødt og lækkert.

Garnet er håndlavet i Japan, hvor Noro bestræber sig på, at bevare fiberstrukturen i garnet, så det svarer til den naturlige struktur i fårets uld. Det betyder at ujævnhederne i garnet er bevidst, og hvert garnnøgle bliver lavet med håndkraft på gamle traditionelle maskiner hos Noro. Det sikrer at processen er så naturlig som mulig og garnets naturlige egenskaber bevares. (Men betyder også lange leveringstider…)

De naturlige fibre i garnet kommer fra certificerede økologiske farme og mixet af de forskellige farver, skal tilføjer farveinspiration fra havet, bjergene, blomster og træer.

Fordi Silk Garden Sock indeholder Polyamid, gør det garnet ekstra slidstærkt og kan benyttes til både strømper og sweatre.

Vær opmærksom på, at garnet er entrådet. Det betyder at det KAN dreje, hvis du strikker det rundt på rundpind, uden følgetråd. Det er ikke altid, det forekommer – men der er en risiko. Vil du derfor bruge garnet til en sweater, anbefales du, at strikke det med en tynd følgetråd.

Del her

Andre kunder købte også disse produkter

Titel

Go to Top